Za tiste, ki si lahko utrgate urico za vsakodnevno raznoliko ponudbo KOSIL, ki so primerna za vsak žep, vas stopnice skozi kavarno vodijo v prvo nadstropje, kjer vizualno dovršena restavracija ponuja nekaj za vsak okus.
Bogata dnevna ponudba sezonskih, svežih, lahkih in zdravih jedi z okusom po Sredozemlju.

DNEVNA PONUDBA
Petek, 5. 6. 2020

SESTAVLJENI KROŽNIK 1
Zelenjavna kremna juha,
***
file škarpene v zeliščni skorjici ob zelenjavnem rižu in tatarski omaki,
***
solata
***
kava

SESTAVLJENI KROŽNIK 2
Goveja juha z zakuho,
***
puranja rolada z nadevom skute in špinače v naravni omaki in pečenimi rezinami polente
ali
goveji golaž s polento,
***
solata,
***
kava

SESTAVLJENI KROŽNIK 3
Zelenjavna kremna juha,
***
polnozrnati špageti z morskimi sadeži,
***
solata

POSEBNA PONUDBA
Solatka iz račjih prsi in svežih špargljev pečenih na žaru
s parmezanom in gorčičnim prelivom

Jedi po naročilu

POSLOVNA KOSILA

Vsekakor je poslovno kosilo priljubljena oblika poslovne družabnosti. Pogovor je bolj sproščen predvsem, če za poslovno kosilo izberete restavracijo, kjer se boste dobro počutili. Prijeten ambient ter gostoljubje restavracije, predvsem pa izvrstna kulinarična ponudba, ki je oblikovana posebej za poslovno kosilo, je pravi izbor!

4-hodni meni, kjer lahko zbirate med ribjim, mesnim in vegetarijanskim menijem ter vrhunska postrežba, bosta poskrbela za prijetno in koristno poslovno druženje!

PONUDBA POSLOVNIH KOSIL

KRALJEVI ZAJTRK Zakaj ne bi sestankovali malo drugače ali pa preprosto jutro pričeli v dobri družbi ter hranljivem zajtrku? Naj bo dober začetek dneva – da namesto kosila ali večerje povabite na »KRALJEVI ZAJTRK«!! Lahko vam pripravimo samopostrežni zajtrk ali pa klasični servirani zajtrk. Jedi vam pripravimo po naročilu, lahko pa se prepustite naši izbiri …

Prostoren ter prijeten ambient restavracije je primeren za rojstnodnevne zabave tako za otroke kot za odrasle, praznovanje posebnih dogodkov in srečanj ter različna poslovna druženja kot so promocije, predstavitve in večerje. Organizacijo prepustite nam in ne pozabite – vse je mogoče!

Čudovita terasa, zaprtega tipa, s pogledom na ljubljanski Nebotičnik, ki je neposredno povezana z restavracijo pa je idealen prostor za sprostitev v času kosila in umik od intenzivnega mestnega utripa. Prav posebej čarobna pa postane v večernih urah, seveda ob odličnem kozarcu slovenskega vina in dobri družbi, lahko pa je odličen prostor za zabave.