Kaj je lepšega kot posedati na udobnih stolih, poleti na velikem vrtu, pozimi znotraj kavarne, kjer lahko skozi velika steklena okna nemoteno opazujete vsakodnevno dogajanje mimoidočih? Ljubeznivi in nasmejani natakarji in natakarice razvajajo in polepšajo prav vsak obisk.

HRANLJIV ZAJTRK – vedno vam lahko postrežemo z gratiniranim toastom, gratiniranimi špinačnimi jajčki, angleškim zajtrkom ali čem drugim okusnim, zraven pa se osvežite z vitamini sveže iztisnjenega pomarančnega soka. Za vse tiste, ki zjutraj rajši malo dlje poležite pa si lahko privoščite vsak dan sveže pečen rogljiček, mamljivega vonja in izvrstno Illy kavo za s seboj.

Dan se nagiba k popoldnevu, nimate časa za kosilo,vseeno pa želite nekaj prigrizniti?
Plato vam ponuja raznovrsten izbor vsakodnevno pripravljenih, bogato obloženih SENDVIČEV z domačim kruhom, prav za vse okuse!

Težko je spregledati SLAŠČIČARNO v kavarni, kjer hišne slaščičarke vsak dan poskrbijo za polno vitrino raznovrstnih dobrot.
Torte polnih okusov, kot bi jih vaša babica pripravila doma, domač sladoled z okusi, ki jih ne najdete prav povsod.
Na voljo so številne sladice, lepo zaviti domači piškoti, simpatične mini tortice, ki vam jih tudi lično zavijejo za s seboj.

NAROČI SI SVOJO TORTO

Praznujete rojstni dan ali obletnico? Se želite nekomu prikupiti ali pa ga zgolj presenetiti z malenkostjo in ne veste kaj bi mu podarili? Po predhodnem naročilu slaščičarke samo za vas pripravijo torto po vaših željah in okusu.

NAROČI