MARTINOVA POJEDINA

Teden martinovanja tudi pri nas! (5.11.2018 – 10.11.2018)
Vabljeni na slastno martinovo pojedino, ki smo jo pripravili posebej za vas. Privoščite pa si seveda tudi kozarec mladega vina iz Goriških Brd, Čarga.

 

 

 

 

 

PREDNOVOLETNO DRUŽENJE

PREDNOVOLETNO DRUŽENJE boste z našo pomočjo oplemenitili in spremenili v doživetje. Naj bo to za vas priložnost, da dragoceni čas posvetite svojim sodelavcem in prijateljem, z njimi nazdravite in izmenjate kakšno misel!

Z našimi izkušnjami in kreativnostjo lahko poskrbimo za vse sestavne dele dogodka ter odlično atmosfero, ki bo ustvarila prijetno zabavo do jutranjih ur! Za dobro pojedino pa seveda ne rabite skrbeti, saj po tem najbolj izstopamo:)

Predhodna rezervacija preko elektronskega naslova plato@siol.net ali telefona 01 230 84 81.

 

ČUDOVITA TERASA V SRČIKI LJUBLJANE

Čudovita terasa, zaprtega tipa, s pogledom na ljubljanski Nebotičnik, ki je neposredno povezana z restavracijo je odličen prostor za zabave, sprostitev v času kosila in umik od intenzivnega mestnega utripa. Prav posebej čarobna pa postane v večernih urah, seveda ob odličnem kozarcu slovenskega vina in dobri družbi.

Možen je tudi zakup celotnega prostora kjer lahko z našo pomočjo organizirate prijetno druženje zaprtega tipa.

Prijeten in prostoren ambient ter gostoljubje restavracije, predvsem pa izvrstna kulinarična ponudba, je odličen izbor tudi za druženje VEČJIH SKUPIN ob dobrem kosilu in kozarcu slovesnkega vina.

Predhodna rezervacija preko maila (plato@siol.net) ali telefona (01 230 84 81).

Ob predhodni rezervaciji sprejemamo večje skupine ljudi tudi izven obratovalnega časa restavracije.

ZAJTRK

Zakaj ne bi sestankovali malo drugače ali pa preprosto jutro pričeli v dobri družbi ter hranljivem zajtrku? Naj bo dober začetek dneva – da namesto kosila ali večerje povabite na »KRALJEVI ZAJTRK«!!

Dobrodošle tudi večje skupine ljudi, za katere lahko pripravimo samopostrežni zajtrk ali pa klasični servirani zajtrk. Jedi vam pripravimo po naročilu, lahko pa se prepustite naši izbiri …

DOMAČA POTICA

Čas praznikov se bliža in ni prazničnega pogrinjka brez OREHOVE, PEHTRANOVE ali MAKOVE DOMAČE POTICE …

Sprejemamo naročila preko elektronskega naslova plato@siol.net ali telefona 01 230 84 81.

 

 

 

 

 

 

Martinov meni

Naše dobrote MARTINOVE PONUDBE boste lahko okušali vse od 6.11.2017 do 11.11.2017.

Predhodna rezervacija preko elektronskega naslova plato@siol.net ali telefona 01 230 84 81.